Ta med dina kollegor till Friskis&Svettis

18 april 2017

Träning är bra för mycket – inte minst får du en härlig upplevelse samtidigt som du håller dig i form både fysiskt och psykiskt. Varför inte kombinera nytta med nöje och träna tillsammans med dina kollegor? Vi vill även slå ett slag för vår fina konferenssal som ditt företag kan hyra. Välkommen in till oss!

Nedan följer några förslag på vad du kan hitta på med dina kollegor, men vi kan även ordna skräddarsydda lösningar efter just dina önskemål. 

Friskvårda tillsammans
Ta med dina kollegor och kom och träna ett pass tillsammans hos oss på Friskis! Vi erbjuder både gruppträningspass och en stor multihall i våra fräscha lokaler på Sannafältet i Karlstad. Vi har något som passar för alla! 

Konferens och träning i ett
Boka vårt moderna konferensrum och anordna företagets konferens på Friskis&Svettis Karlstad! Förbered kollegorna på ett roligt träningspass i anslutning till konferensen. Det blir en dag med både team-building och effektivt planeringsarbete. För du vet väl att fysisk aktivitet håller hjärnan i trim?

Håll dina kundmöten hos oss
Bjud in dina kunder på möte och träning hos oss. Ett annorlunda och lustfyllt sätt att skapa goda och hållbara kundrelationer!

Företagskort
Företagskortet fungerar som ett gruppklippkort där du som företagare 
köper kortet till dina kollegor som får tillgång till all gruppträning och vår multihall. 

För mer information och bokning:
Kontakta Anna Lycke, projektledare
anna@karlstad.friskissvettis.se, 054-2244757