Aktuellt schema, passbokning och inlogg till din sida


Köp träningskort och boka pass här! 

Här hittar du det uppdaterade schemat för pass och Tillgängliga tränare i multihallen. Om inte schemat syns är det för att du har en för liten skärm på din enhet. Gör fönstret större eller använd en annan enhet, inom kort kommer webbschemat fungera även på små skärmar. Här kan du:

  • Boka pass om du är medlem
  • Se vilka träningskort du har, statistik över din träning och uppdatera dina kontaktuppgifter
  • Byt lösenord om du vill via Glömt lösenord-funktionen
  • Klicka här för att se höstens schema (2018)
  • Boka pass här

Bra att veta

  • Gästbokningar med fribiljetter eller liknande gör du via telefon 054-19 04 97.
  • Schemat funkar tyvärr inte så bra på mobila enheter just nu, bokning gör du enklast med vår bokningsapp!
  • Platser: Totalt antal platser, bokningsbara samt dropin. Bokningsbara: Aktuellt antal bokningsbara platser. Lediga: Totalt antal lediga platser, bokningsbara samt dropin. Reserver: Antal på reservlista

Valberedningen söker dig

19 februari 2018

Nu är vår valberedning på jakt efter dig som vill driva Friskis&Svettis Karlstad framåt. Vill du ha en plats i styrelsen? Eller känner du någon som skulle passa bra? Skicka in en nominering till: valberedningen@karlstad.friskissvettis.se

Den 12 april är det dags för Friskis&Svettis Karlstads årsmöte. Då ska det väljas in nya härliga personer till vår nya styrelse. Innan dess vill valberedningen ha in era bästa förslag på kandidater.

Vad gör valberedningen?
Valberedningens uppdrag är att föreslå kandidater till vår förenings styrelse och presentera dessa för medlemmarna på årsmötet. Du som är medlem i Friskis&Svettis Karlstad är välkommen att föreslå en person som tycker är lämplig för ett uppdrag i vår styrelse. De platser som varje år ska tillsättas är ordförande, styrelseledamöter samt styrelsesuppleanter, revisorer och revisorssuppleanter.

Vad gör styrelsen?
På årsmötet tillsätts varje år en styrelse. Styrelsen har mellan årsmötena det yttersta ansvaret i föreningen och har medlemmarnas mandat att bestämma. Det är sätter upp riktlinjer för verksamheten och styr Friskis&Svettis Karlstad mot framtiden.

Har du visioner för vår förening? Eller känner du någon som skulle göra sig perfekt i vår styrelse? Nominera dig själv eller någon annan du tror passar bra till valberedningen@karlstad.friskissvettis.se senast lördagen den 26 februari.