Kombinationspass

Ett kombinationspass består av två olika träningsformer som vi tycker passar bra ihop. Ibland är det kortare varianter av varje pass och ibland är det nästan två pass staplade på varandra. Kombinationspass är för dig som vill ha extra allt och något att bita i! 

 

IntervallFlex 
Ett tufft kombipass för kondition, styrka och rörlighet. Under första hälften av passet utmanar du din kondition och styrka i ett tufft intervallupplägg. Under andra hälften tränar du din rörlighet. Intervalldelen har högintensiv karaktär och växlar hela tiden mellan övningar för styrka och kondition. I flexdelen tränar du din funktionella rörlighet i ett dynamiskt och fokuserat flow. De muskler du tröttat ut i intervallavsnittet sträcks ut och blir rörliga, smidiga och avslappnade.

 

SkivstångSpin
Riktigt tufft pass där du börjar med den funktionella styrketräningen och fortsätter till en spinning-sal där du kör igenom konditionen ordentligt. Lång och utmanande pass för dig som vill ha allt i ett! 


CirkelgymSpin
Först kör vi tuff blandad och styrkeinriktad träning i cirkelgymmet sedan blir det bara en kort vila på vägen upp till spinsalen, där väntar ett tufft pass med ännu mer konditionsträning. Ett riktigt tufft pass för dig som är igång med träningen och vill ha allt i ett!


SkivstångIW
Riktigt tufft pass där du börjar med den funktionella styrketräningen och fortsätter till en Indoor Walking-sal där du kör igenom konditionen ordentligt. Lång och utmanande pass för dig som vill ha allt i ett!


SpinFlex
Skön konditionsträning med spinning och när du är riktigt varm i kroppen kör vi rörlighetsträning med Flex. Relativt tufft pass. Riktigt skön kombination!